SE

SE

SE Equipment ble grunnlagt i 2001 – sammen med vårt datterselskap i Polen er vi SE Europe. Ambisjonen er å bli en komplett leverandør av redskaper innen lastebil, konstruksjon, landbruk og materialhåndtering; i den kontinuerlige søken etter å nå dit, utvides produktsortimentet kontinuerlig.

I 2016 utvidet SE Equipment AB sitt produktsortiment ved å overta driften av SE Wheel & Forks AB og sitt produktsortiment for gaffeltrucker. Siden driften allerede var i de samme lokalene, var dette et naturlig skritt i den positive utviklingen.

Også i 2019 ble det investert for å utvide sortimentet ytterligere ved å anskaffe FS Skopan og produktporteføljen. Den lange bransjeerfaringen og det brede spekteret gjør at SE Europe kan tilby en skreddersydd løsning for både forhandlere og produsenter.

Vår høye service, markedspriser, god relasjonsbygging og utviklingstendens har gjort at selskapet har tatt stadig større markedsdel, ikke bare i Sverige, men også i Europa.


Drivex

Drivex

Selskapet ble stiftet i Edsbyn i 1969 av tre brødre som, sammen med familiene, fortsatt er majoritetseiere i selskapet.  Siden 1992, i Edsbyn, har vi produsert verktøy for maskinreparasjoner og veivedlikehold. DRIVEX-merkevaren er i dag ledende i bransjen.

Kvalitet har alltid vært og vil fortsette å være gjennomgående høy på Drivex produkter og tjenester. For å oppnå dette har vi blant annet sertifisert oss i samsvar med ISO 9001: 2015 og ISO 3834-2. Vi tar også ansvar for vår virksomhet slik at den samsvarer med lovpålagte og andre bindende krav angående miljø og helse. For å oppnå dette er vi også sertifisert i henhold til ISO 14001: 2015


SB

SB

Alle våre produkter er CE-merket og dokumentasjon er inkludert i produktene ved levering. SB Excavator Accessories AB er mest kjent for å være en komplett leverandør av utstyr til minigravere og traktorgravere, «men vi er så mye mer».

Vi produserer utstyr for alle typer gravemaskiner med maskinvekter fra 0,8 – 30 tonn. Våre hurtigfrigjøringsbraketter kan utstyres med hydrauliske, mekaniske eller halvautomatiske låser. Vi produserer bøtter og andre redskaper av alle slag.

Mere om SB:

https://www.sbgab.se/


ABL

ABL

For de med de høyeste standardene for ytelse og kvalitet, er et av verdens ledende selskaper i nærheten. ABL Construction Equipment i Sävsjö utvikler, designer og produserer originale verktøy for kunder over hele verden.

Support og ettermarked er en viktig del av virksomheten, og vi legger stor vekt på raske leveranser og god service. For eiere av ABL-utstyr er maksimal lønnsomhet og driftstid veldig viktig, derfor har vi et godt sortert reservedelssortiment.

Fokuset er på ytelse, miljø og design og alt dette i nært samarbeid mellom maskinprodusenter, forhandlere og oss som verktøyprodusenter. Dette betyr at operatører og eiere av maskinene kan få optimal utveksling av investeringene sine. Å levere riktige verktøy til rett tid og med riktig kvalitet er en selvfølge for ABL Construction Equipment.


SMP

SMP

SMP er en ledende konstruktør og produsent av høykvalitets utstyr og redskaper for gravemaskiner og gravelastere. Vi er stolte over å lage produkter og løsninger som overholder de høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder. SMP er et svært kundeorientert selskap, og ved å tilpasse produktene kan vi modifisere løsningen for den bestemte oppgaven eller utfordringen kunden står overfor.

SMP Parts har over 100 medarbeidere. De fleste jobber ved fabrikken i Ilsbo, Sverige, men vi har også medarbeidere i Norge, Tyskland og Finland. Våre medarbeidere har den best tenkelige kompetansen på å produsere produkter av topp kvalitet. Alle arbeider mot samme mål – å prioritere kundenes ønsker og behov. Kompetanse og bred erfaring – det er hva du får fra oss.


Götene Ufo

Götene Ufo

Götene Ufo AB er et tradisjonsrikt selskap som har vært dedikert til sveising og maskinering av høyfast konstruksjonsstål helt siden oppstarten i 1953. I løpet av de siste 20 årene har fokuset vært på design, produksjon og salg av redskaper til gravemaskiner og hjullastere.


Gjerstad

Gjerstad

Graving er røffe saker – og det koster. I Gjerstad Products er derfor alt vi iverksetter gjennomtenkt og gjennomarbeidet. Alle steiner snus for å finne de beste løsningene. Det gjelder produktene våre – og det gjelder organisasjonen vår. Det gjelder hvordan vi forholder oss til kundene, og hvordan vi tenker på miljøet. Gjerstad Products skal levere kvalitet i alle ledd. Det er derfor vi sier; Rock solid. Always.

Gjerstad grabber:

https://skjetne-maskin.no/produktkategori/utstyr/grabber/

Gjerstad skuffer/gafler m.m.:

https://skjetne-maskin.no/produktkategori/utstyr/skuffer/

Gjerstad snøploger:

https://skjetne-maskin.no/produktkategori/utstyr/snoploger/


engcon

Engcon

engcon gir 2 års garanti på alle nye tiltrotatorer som leveres etter 1. januar 2018. Vi gir deg dessuten mulighet til å registrere tiltrotatoren og registrere utførte servicer.

Dette gir fordeler gjennom et veldokumentert produkt samt mulighet til å få tilpassede servicemeldinger. På samme måte som med kjøretøy øker også muligheten for en høyere annenhåndsverdi hvis produktet har dokumenterte servicer.

Mere om Engcon:

https://engcon.com/no_no.html


Rototilt

Rototilt

Den første tiltrotatoren av merket Rototilt® så dagens lys i 1986. Umeågründeren Rune Norgren i Noreco kjøpte tegninger og utviklings- og patentrettighetene for produktet fra en oppfinner i Sør-Sverige, og lanserte produktet på markedet.

Samtidig begynte Vindelnbedriften (tidligere Indexator) å utvikle en egen tiltrotator. Noen år senere ble Noreco kjøpt opp. Oppkjøpet inkluderte produktrettighetene, navnet Rototilt® og flere tekniske løsninger. Og reisen fra lokal oppfinnelse til verdensherredømme har gått eventyrlig fort. I dag er Rototilt® vertens ledende produsent av tiltrotatorsystemer.

 

Mere om Rototilt:

https://www.rototilt.com/nb-NO/


Mantovanibenne

Mantovanibenne

En suksesshistorie, fra det bankende hjertet av italiensk mekanisk dyktighet.

Mantovanibennes reise begynte i 1963 , da Alberto Mantovani , grunnlegger og sjel av selskapet, opprettet et mekanisk snekkerarbeid i hjertet av Mirandola.

Siden begynnelsen har selskapet gitt seg et navn for kvaliteten på produktene og starter serieproduksjonen av bøtter til gravemaskiner, og introduserer et innovativt klassesystem for bøtter.

Takket være suksessen på det internasjonale markedet vokser og utvikler selskapet seg også, til det utvikler og presenterer sin linje med hydraulisk rivingsutstyr til verden mellom 80- og 90-tallet. Moment som har sterkt markert banen for selskapet som i dag er anerkjent i verden nettopp for det revolusjonerende hydrauliske utstyret som fortsetter å utvikle seg.

Betongpulveriserere:

https://skjetne-maskin.no/produktkategori/utstyr/betongpulveriserer/

Betongrivere:

https://skjetne-maskin.no/produktkategori/utstyr/betongriver/

Betongsaks:

https://skjetne-maskin.no/produktkategori/utstyr/betongsaks/

Grabber:

https://skjetne-maskin.no/produktkategori/utstyr/grabber/

Multisystem:

https://skjetne-maskin.no/produktkategori/utstyr/multisystem/

Stålsakser:

https://skjetne-maskin.no/produktkategori/utstyr/stalsaks/