Filter

Teletiner

Setter tele, is og snø en stopper for gravearbeidet i vinterhalvåret? Da er det teletiner som er varmemaskinen for deg.

Med teletineren for hånd kan du jobbe effektivt året gjennom, selv når kvikksølvet kryper langt ned på minussiden. De glykolfylte slangene, som holder en jevn temperatur på 90 grader, kan du tine opptil 30 centimeter tele i døgnet.

Flexi Heater teletiner

Svenske Flexi Heater produserer alt fra bærbare modeller til store, hengermonterte teletinere. Skjetne Maskin er stolt leverandør av teletinere som blant annet kan tilby:

  • Brukervennlig og intuitiv håndtering.
  • Hydraulisk vinsj som sørger for at slangetrommelen ruller lett. 
  • Elektrisk drift muliggjør miljøvennlig arbeid og lavere driftskostnader

Foruten teletining inkluderer bruksområdet tørking av bygg, skadesanering, betongherding, opptining av kumlokk og drensrør, frostsikring samt tining og tørking av utstyr.

Flexi Heater leverer også varmtvann opp til 100 grader, som kan brukes til gulvvarme i arrangementstelt eller som mobil varmtvannsbereder.

Flexi Heater Mini

For deg som jobber alene, og skal tine mindre områder, er Flexi Heater Mini Universal det rette valget. Denne modellen har ikke fastmonterte slanger og er derfor lettere å manøvrere. Med kompakt design og en totalvekt på 26 kilo kan maskinen løftes av én person alene. I tillegg får den fint plass i en vanlig personbil.

Neste steg opp, for dere som jobber i tospann, er Flexi Heater Mini Komplett. Denne teletineren leveres med slange, i et lukket system. Totalvekten er på 63 kilo.

Teletiner på biodiesel HVO100

Flexi Heater Midi er hengermonterte teletinere, bestående av følgende:

  • Flexihenger transportvogn. 
  • Helisolert container med 5 dører.
  • Takmodul for oppbevaring av isolasjonsmatter og ekstrautstyr.

Flexi Heater Midi leveres i tre ulike varianter:

Dieseldrevet teletiner som går på biodiesel HVO100 eller vanlig anleggsdiesel.

Hybrid teletiner som går på biodiesel HVO100 i kombinasjon med strøm.

Elektrisk teletiner som er 100 prosent fossilfri.

Hybridversjonen og den dieseldrevne maskinen leveres med slange på enten 400 eller 600 meter, derav produktnavnene Flexi Heater Midi 400 og Flexi Heater Midi 600.

Merk at hybridversjonen er utstyr med dieselpanne som kan kobles inn når det ikke er nok strøm tilgjengelig. Under arbeid med tilstrekkelig strømtilførsel fungerer hybriden som en 100 prosent elektrisk teletiner.  Med hybrid og elektrisk drift reduserer du utslipp og forbedrer arbeidsmiljøet for de ansatte på arbeidsplassen.

Fleksible isolasjonsmatter

Flexi Heater sine isolasjonsmatter leveres i slitesterkt materiale og ulike størrelser. I tillegg til å brukes på Flexi Heater sine maskiner kan isolasjonsmattene også brukes i kombinasjon med HeatWork eller Wacker Neuson sine tinemaskiner. Isolasjonsmattene fungerer både som frostsikring og effektiviserer tineprosessen.

Serviceavdeling for nye og eksisterende kunder

Skjetne Maskin tar innbytte av både HeatWork og Wacker Neuson sine teletinere. Våre maskiner selges med årlige serviceavtaler og teamet i verksted- og serviceavdelingen gjennomfører årlig kontroll og ettersyn. Slik forhindrer du større maskinskader og ivaretar garantien på din teletiner.

Sorter etter
Vis per side

Kontakt oss

Vi har et bredt utvalg av anleggsmaskiner og - utstyr til det profesjonelle markedet.

Vi selger både nytt og brukt utstyr, tilbyr utleie og gjennomfører service.