Betongknuser RP

 
 
Roterende PULVERISERER RP

RP Roterende PULVERISER er det ideelle vedlegg for mange forskjellige typer arbeid : det er egnet både for den egentlige og rette primære riving samt for følgende operasjoner av reduksjon og fragmentering av det materialet som har blitt revet lage avhending og resirkulering enklere.

En sylinder med stor kraft og høy hastighet
Den høye ytelse av RP PULVERISER er garantert ved tilstedeværelsen av en ventil hastighet . Dette tillater en økning i antallet av åpning og lukking av sykluser av PULVERISER og for den hydrauliske krets for gravemaskinen skal bevares .

Robust og kompakt struktur
Den PULVERISER er bygget med høy slitasje motstandsdyktig materiale med en hardhet HB 400 . Profilen av munningen er forsterket for å forbedre motstandsevnen mot slitasje og gjøre strukturen mer kompakt .

Blades
På hver modell er det blad for armeringsjern skjæring . Disse delene kan bli slått til forskjellige sider for å gjenopprette den riktige profilen til kutteren .

Utmerket utgivelsen av revet materialet
De spesifikke åpninger i den faste legeme foreta lossing av revet materiale lettere under opprettholdelse av ytelsen og produktiviteten av utstyret.
Send oss en mail på post@skjetne-maskin.no eller ring på 72884460 for et uforpliktende tilbud
Ingen filer