Div Rivning / Sorterings utstyr

CR riving knuser applikasjonen er laget for primære demoleringen. Hydrauliske riving knuseverk er ideelle for riving eller fjerning av bygningskonstruksjoner i armert betong, for kvalitet, effektivitet og nøyaktighet i arbeidet som utføres.
Sylindere med stor kraft .Den høye ytelsen til CR riving knuseverk er garantert av størrelsen på sylinderen.
360 ° rotasjon .Riving crusher kan leveres med mekanisk eller hydraulisk rotasjon
Blades. Hver modell monterer blad for armeringsjern skjæring. Bladene kan bli omgjort til sine egne forskjellige sider for å gjenopprette riktig skjæring profil.
Pulveriserings pads.
Det er mulig å montere pulveriserings elektroder til CR riving knuseren for å øke riving området.
CR440 Rivningsknuser. Booster systemet gjør at føreren kan bruke en mindre maskin og nå steder hvor de store gravemaskiner ikke kan.
- lukkekraft på kjevene er kontrollert av en booster -system som automatisk slår inn og umiddelbart øker effekten når den møter sterk motstand .
- Den RCO patentert systemet bevarer riving knuser systemet fra alle mulige bølge av press eller interne urenheter .
- Maskinen kan operere med en åpning / lukking av 1.1/2.4 sek . når 24 komplette sykluser per minutt .
- Det sikrer kontinuerlig arbeid i løpet av dagen uten å måtte stoppe for å la gravemaskiner olje kretsen avkjøles.
- Begrenset vekt forbedrer gravemaskin manøvrerbarhet.
- Tilgjengelighet av ulike typer utskiftbare tips for å forbedre penetrasjon og grep på maskinen under arbeidsoperasjoner .
- Stor kjeve åpning.
- Designet for å ha en større styrke med kjevene helt åpne .
- Rask vedlikehold og enkel reparasjon av kjevene .
- utskiftbare tenner.
Poly grabben for skrap er et resultat av Mantovanibenne innen spesielle utstyr og er egnet for håndtering og innsamling av utpakket materiale som skrap , avfall , papir og bildekk . De kan monteres på fast stormaskin , hydrauliske gravemaskiner og hjullastere eller belter . Disse applikasjonene er laget av et solid metall struktur og kraftige sylindere som gir skjellene en stor lukkekraft .
Monterer en mekanisk rotasjon enhet (med et begrenset rotasjon på 250 ° ) eller hydraulisk rotasjon enhet (med 360 ° rotasjon) .
Pipe beskyttelse
Hver Grab Bucket er utstyrt med spesielle deksel for å beskytte hydraulikksystemet.
Skjellene er laget med høy slitestyrke materialer med solide tips .
Polygrabben er utstyrt med et solid slag enden som gir strukturen en høy grad av pålitelighet. For å forbedre påliteligheten til den griper rundt ,er sylindrene blitt beskyttet.
Stolpe knuser
Stolpe knusern knuser pælene raskt og nøyaktig forlater armeringsjern og den strukturelle integriteten av haugen seg ​​intakt .
Hver modul er utstyrt med et kit komplett med tre sylindrede tips .

Applikasjonen er utviklet ved hjelp av et modulsystem konsept (koblede moduler) som tillater riving av både runde og firkantede stolper . Ved å variere antallet og typen av modulen er det mulig å oppnå et vedlegg som er egnet for en bestemt arbeidsoperasjon med maksimal fleksibilitet. Den spesielle formen på stolpe knusern er også designet for å sikre beskyttelse av det hydrauliske systemet i hver stand.
MCP -IT fast pulverisering er den ideelle applikasjon for sekundær riving eller snarere for arbeidet med reduksjon og fragmentering av revet materialet. Gjør resirkulering enklere ved å skille den forsterkede jernet fra armert betong.

Robust og kompakt struktur
Den PULVERISER er bygget med høy slitasje motstandsdyktig materiale med en hardhet på HB400 . Profilen av munningen er forsterket for å ytterligere forbedre motstanden mot slitasje og gjøre strukturen mer kompakt . Profilen på applikasjon gjør lasting av materialet lettere .
En sylinder med stor kraft og høy hastighet. Hastighets ventil tillater det å være en økning i antallet av åpning og lukking av sykluser av knusing og for den hydrauliske krets for gravemaskinen skal bevares .

MCP 1300 Betongpulveriserer

MCP1300 er en stålgiganten designet for å oppnå store resirkulerings jobber.
Mer enn 3 meter høy, vekt på 8 tonn og 1.3 meter mellom kjevene!
MCP1300 gir enorme produksjon på gjenvinning og pulverisering.
Selv om, som vi kan se i videoen, er det også egnet for primær riving!