Sorteringsskuffe MVR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MVR Sorteringsskuffe for bæremaskiner fra 4 tonn til 40 tonn.

Mantovanibenne MVR sorteringsskuffer er egnet for utvelgelse og separering av materialer av forskjellige teksturer . I skuffen samles materialet opp og siktes ut slik at bare materiale som er større enn duken blir igjen i skuffen. Den er tilgjengelig i fem modeller som varierer i størrelse og vekt og kan monteres på gravemaskiner 4-40 tonn. Kurven er tilgjengelig med forskjellige maskestørrelse skjermer avhengig av materialet som velges , kan lett skiftes ut.

Type bruk programmer :
- Primær valg av materiale for faste finknusere .
- Valg av rivningsavfall .
- Valg av vassdragsanlegg småstein for bygging av forurensnings bur .
- Land gjenvinning med stein fjerning.
- Strand rengjøring.
- Kompost miksing.

solid struktur
MVR sorteringsskuffer er laget av et solid struktur som tillater bruk av dette vedlegget for graving ikke kompakte materialer. Alle modeller er bygget med høy slitasje motstandsdyktig materiale med en hardhet HB 400 .

I alle modellene er det en kurv støtteruller som også tjener til å gjenopprette den klaring som kan opprettes etter lasting av materialet.

Sorteringsduk
Hver skuffe kan utstyres med duker med forskjellige størrelser på åpninger . Avhengig av modell disse kan ha en bredde på fra 30 mm til 180 mm . Den bakre delen av kurven er konisk for å gjøre valget av materialet lettere .

Sorteringsskuffen kan leveres med forskjellige typer tenner.
Inne er det en beskyttende plate for å unngå tap av materiale under arbeidsoperasjoner .

lavere beskyttelse
I den bakre del av MVR riddling bøtter er det to objektglass som tillater føreren å plassere festet i bakken ved slutten av arbeids -operasjoner. I tillegg er disse deler tjener til å beskytte kurven når materialet lastes på.
Ønsker du tilbud ? send oss en mail på post@skjetne-maskin.no eller ring 72884460.