Wacker Neuson

Wacker Neuson Group er en internasjonal familie av selskaper og en ledende produsent av lett og kompakt utstyr med over 50 tilknyttede selskaper og 140 salgs- og servicestasjoner. Konsernet tilbyr sine kunder en bred portefølje av produkter, et bredt spekter av tjenester og en effektiv reservedelsservice.

Weycor

Fra kompakte hjullastere til store allroundere: weycor har kraftklassen som passer til dine eksakte krav og bruksområder. Weycor tandem- og komprimeringsvalser garanterer for teknisk dyktighet, for kraftige og pålitelige maskiner og for kvalitet “Made in Germany.

Cormidi

Cormidi srl ble grunnlagt i 1995 av 3 brødre fra Sør-Italia. Selskapet arbeider med utvikling og produksjon av minidumpere som er ekstremt kompakte og enkle å håndtere for bruk på byggeplasser og i masseforflyttende arbeid, samt landbruk og røffe krevende jobber.

Faresin

Faresin Industries, med base i Breganze (Vicenza), designer, produserer og selger teleskoptrucker til landbruk og industriell bruk. Selskapet ble stiftet i 1973 av den nåværende styreleder Sante Faresin, og kombinerer tradisjonen for solid familieledelse med dynamikken til et internasjonalt konsern, som nå er over hele verden med sitt nettverk av filialer, distributører og detaljister.

Mantovanibenne

Innovasjon, lidenskap og profesjonalitet, ved din side siden 1963
MBI står for løsninger med enestående effektivitet for riving, gjenvinning, konstruksjon og jordarbeid.

Promove

Promove ble etablert i 1989 og er i dag ledende innen produksjon og distribusjon av hydrauliske brytere, sakser og annet rivningsutstyr.

Holms Industri

Holms Industri er en av de eldste selskapene i Motala og feiret 90 år i 2017. Til tross for voldsom konkurranse i markedet, er Holm sterk og tar sikte på å lansere flere nye produkter for vedlikehold av vei og gang-nett.

FAE group

FAE Group er verdensledende innen design og konstruksjon av profesjonelle maskiner for veibygging, landbruks- og skogbruk.
FAE betyr kvalitet, pålitelighet og innovasjon.

Thyssenkrupp

Thyssenkrupp har i nesten 70 år levert grøftesikringsutstyr med høy sikkerhet, godt arbeidsrom og minimal påvirkning på arealet utenfor grøften.

Gripen

Gripen er produsert med den nyeste teknologien for å produsere grep av høyeste kvalitet. Produksjonen skjer ved hjelp av laser, gass og plasmaskjæring samt robot sveising i moderne maskiner for effektiv produksjon.

Exero

Exero er markedsledende i sin kategori,. Med ekte interesse og målrettet arbeid leveres alt fra hjembygda i Sverige, produseres i Orten og monteres i Ønskan med levering over hele verden.

MB dustcontrol

MB Dustcontrol har et komplett produktsortiment og kan leveres frittstående, på stativ, med vanntank, med generator osv. De kan kaste fra 5m til 100m og opptil 35m høyt.

Leotech

LEOTECH er verdensledende innen støv- og luktundertrykkingssystemer og maskiner basert på forstøvning med jet-teknologi. I 2001 ble de første maskinene produsert.

Rototilt

I mer enn 30 år har Rototilt® vist veien for utvikling av tiltrotatorer. Sammen med maskinfester, styresystemer og redskap flytter vi grensene for hva som er mulig.

Kemroc

Kemroc har mer enn 20 års erfaring innen design og produksjon av freser for gravemaskiner og traktorgravere.

Tokvam

Tokvam as er en norsk familieeid industribedrift som har vært i kontinuerlig drift siden 1958.

engcon

Med verdensledende engcon som partner blir virksomheten effektiv og lønnsom. engcon tilbyr et fleksibelt helhetskonsept med unik sikkerhet som passer til alle gravemaskiner (1,5 til 33 tonn).

Drivex

Kvalitet har alltid vært og vil fortsette å være gjennomgående høy på Drivex produkter og tjenester. For å oppnå dette har vi blant annet sertifisert oss i samsvar med ISO 9001: 2015 og ISO 3834-2.

Gjerstad

For over 50 år siden ble Gjerstad Products startet for å tilby markedet de aller beste graveproduktene. Den posisjonen har vi beholdt, og i dag kan vi med stolthet hevde at få produsenter bruker mer tid og ressurser enn oss på forskning og utvikling. Gjerstad Products er beviset på at kvalitet lønner seg.

Götene Ufo

Götene Ufo AB er et tradisjonsrikt selskap som har vært dedikert til sveising og maskinering av høyfast konstruksjonsstål helt siden oppstarten i 1953.

SB

SB Grävtillbehör AB jobber med fokus på kvalitet og fleksibilitet for våre kunder. Vi leverer svensk kvalitet laget helt etter dine ønsker. Våre produkter er CE-merket og produsert av sertifisert platemetall.

SE

SE Equipment AB leverer og lagerfører verktøy for raskt å imøtekomme dine og markedets behov. Vi tilbyr forhandlere over hele Europa et bredt utvalg av kvalitetsprodukter fra vårt store lager i Linköping.

SMP

Vi i SMP Parts AB skjønner at fleksibilitet og pålitelighet ikke bare er viktig når man skal lage kvalitetsredskaper, men at det også er avgjørende for å kunne lage kundetilpassede løsninger som gir kunden økt produktivitet og sikkerhet.

ABL

For de med de høyeste standardene for ytelse og kvalitet, er et av verdens ledende selskaper i nærheten. ABL Construction Equipment i Sävsjö utvikler, designer og produserer originale verktøy for kunder over hele verden.