Varenummer: 1000315866

Wacker Neuson Hjullaster WL54, 5800 kg

Robust konstruksjon og overbevisende ytelse Den effektive hjullasteren WL54 overbeviser med høy lønnsomhet og tilstrekkelig kraft. Den manøvrerer raskt og tidsbesparende og byr på førsteklasses ytelse. Dette oppnår WL54 pga. de store løfte- og brytekreftene og høy stabilitet – og alt dette til et overbevisende pris-ytelsesforhold.
Beskrivelse/spesifikasjoner
Ring for pris
Tilgjengelighet: 3 på lager
 

 

Wacker Neuson hjullaster WL20-WL70, Leddet pendelledd

Maksimalt grep med knekk-pendelledd

 • Knekk-pendelleddet med 12° pendelvinkel sørger for at alle fire hjul beholder kontakten med underlaget også i ulendt terreng – og føreren beholder optimal kontroll. Dette øker produktiviteten i hele systemet til maskinen.
 • Den store knekk- og pendelvinkelen sørger for god bakkekontakt og maskinen blir enkel å manøvrere. Slik kan ikke maskinens front- og hekkparti kollidere under trange forhold.
 • For- og bakvognen kan pendle uavhengig av hverandre, derfor kan føreren reagere fintfølende på enhver ujevnhet. Dette øker komforten for føreren og muliggjør arbeid over lengre tid uten å bli sliten.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL70, Pulverlakk

Pulverlakkering av høy kvalitet

 • Sammenlignet med vanlig våtlakkering forlenger pulverlakkering maskinens levetid betydelig og er samtidig miljøvennlig.
 • Den slitesterke pulverlakken sikrer en stabil verdi og sørger for tilsvarende høy gjensalgsverdi for maskinen.
Hjullastere WL54

Tilkoblingsbar 100 % differensialsperre

 • Differensialsperren på 100 % som kan kobles inn, gir ved behov maksimalt grep og skyvekraft, og sørger for lav dekkslitasje. Dette øker maskinens effektivitet.
 • Ved normal kjøring er differensialsperren utkoblet, noe som gir sikkerhet, mindre slitasje og dermed lavere driftskostnader.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, Hydraulisk kraft

Høy hydraulikkytelse

 • En Wacker Neuson-hjullaster har alltid tilstrekkelig hydraulikkraft tilgjengelig og egner seg til drift av mange forskjellige redskaper, noe som igjen muliggjør et bredt spekter av bruksområder.
 • Fleksibel kombinasjon av diverse redskaper reduserer hele maskinparken og dermed de totale driftskostnadene (TCO).
 • Kompakte maskiner med høy hydraulikkytelse sparer penger fordi det ikke er nødvendig å kjøpe eller bruke en større maskin med det første.
Wacker Neuson hjullaster WL20, WL20e, WL32-WL38, WL54-WL70, Løftehøyde

Stor løftehøyde

 • Lastearmen er konstruert spesielt lang, noe som muliggjør store løftehøyder. For eksempel er det mulig å fylle beholdere med fast høyde eller overvinne lastebilkarmer også med relativt kompakte maskiner.
 • Maskinens rekkevidde er økt slik at lasting av lastebiler i 2 rader er mulig. Dette øker maskinens bruksområde.

 

Wacker Neuson hjullaster WL20, WL28, WL38-WL110, High Flow

High Flow høyytelseshydraulikk

 • Maskinen kan utstyres med en High Flow høyytelseshydraulikk, som er tilgjengelig som ekstrautstyr. Dette gir mulighet for drift av frontmonterte redskaper med høyt oljebehov (f.eks. en snøfreser). Dette utvider maskinens bruksområde, da selv kompakte maskiner kan brukes for å drive krevende redskaper..
 
 
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, Multiverktøy verktøyholder

Hjullasteren som redskapsbærer

 • Hjullasterens oppgaver er mangfoldige, det samme er også redskapene fra Wacker Neuson. Med vårt omfattende og gjennomtenkte redskapssortiment skaper du en multifunksjonell maskin for ethvert bruksområde.
 • "Hjullasteren" som investeringsobjekt kan brukes til et bredt spekter av oppgaver og er derfor svært lønnsom.
 • Maskinen kan brukes hele året (f.eks. også til snørydding og strøing), fordi mange forskjellige redskaper kan brukes avhengig av bruksområde.
Hjullastere WL54

Optimale dekk

 • Riktige dekk på hjullasteren spiller en viktig rolle for den konkrete arbeidsoppgaven. Hvis dekkene er optimalt tilpasset underlaget og bruksområdet, kan føreren jobbe med maskinen uten problemer.
 • Å velge riktige dekk gir ikke bare maksimalt grep, men også minimal slitasje, noe som sparer penger ettersom dekkene ikke må skiftes så ofte.
 • For å oppnå optimal ytelse på ethvert underlag kan man velge mellom sju dekkmønstre, avhengig av modell: EM-mønster, AS-mønster, SureTrax-mønster, RP-mønster, MPT-mønster, Multiuse-mønster og Bibload-mønster. Allerede fra fabrikken sørger dette for maskinens maksimale fleksibilitet.
Hjullastere WL54

Mangfoldig utstyr

 • Hjullastere fra Wacker Neuson har et omfattende og høykvalitets standardutstyr. Avhengig av bruksområde og modell kan i tillegg for eksempel motor, drivverk, førerplass eller hydraulikk konfigureres individuelt. Det er alltid garantert at maskinen vil oppfylle individuelle krav og preferanser.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, førerplass

Valgbar førerplass

 • Forskjellige førerplasser er tilgjengelige avhengig av maskin: Fast førertak, foldbart førertak EPS, hydraulisk senkbart førertak EPS Plus og forskjellige førerhytteversjoner. Å velge riktig førerplass gir maksimal fleksibilitet for en lang rekke bruksområder og rammebetingelser.

 

Hjullastere WL54

Konsistent betjeningsfilosofi

 • Alle hjullasterne fra Wacker Neuson har et konsistent betjeningskonsept med tydelig strukturerte og ergonomisk ordnede brytere og tastaturer. Alle hjullastere fra Wacker Neuson kan betjenes på en veldig lik eller helt lik måte. Dette har den fordelen at en fører raskt kan finne seg til rette på forskjellige Wacker Neuson-hjullastere og jobbe produktivt.
 • Wacker Neusons betjeningsfilosofi gjør at det er lett for føreren å forstå maskinen, noe som gjør ham i stand til å arbeide sikkert og produktivt. Føreren kjenner seg igjen i betjeningen av ulike Wacker Neuson-maskiner, også på tvers av produktgrupper. Eksempler på dette er gjentagende elementer som Jog Dial, joystick, display, bryterplassering m.m.
Hjullastere WL54

Ergonomisk joystick

 • Joysticken ligger sikkert og komfortabel i én hånd. Styringen er robust og fintfølende samtidig. Dermed har føreren maskinen og de viktigste funksjonene alltid under kontroll.
 • I tillegg til standardfunksjoner som f.eks. kjøreretningsvalg og hastighetstrinn kan mange andre funksjoner som f.eks. differensialsperre, 3. og 4. styrekrets, High Flow og samtlige elektrofunksjoner betjenes med joystick. Dette fører til komfortabel enhåndsbetjening av redskap og føreren har dermed alltid de viktigste funksjonene under kontroll. Det øker effektiviteten og sørger for at man kan arbeide uten å bli sliten, selv over lengre tid.
Hjullastere WL54

Ergonomisk arbeidsplass

 • God benplass, oversiktlig manøverboks, komfortabelt førersete og optimal utsikt til redskapen: En arbeidsplass som motiverer og støtter føreren på alle måter.
 • Det tilpassede standardutstyret øker førerens komfort og gjør at han eller hun kan arbeide optimalt med maskinen lenge.
Hjullastere WL54

Behagelig arbeidsklima

 • Arbeidsklimaet i førerhytta er fremragende takket være et effektivt varme- og ventilasjonssystem med blåser, friskluftfilter og godt plasserte luftdyser.
 • Alt etter type førerhytte er det montert tilstrekkelig med luftdyser som muliggjør god luftsirkulasjon og skaper et godt arbeidsklima for føreren.
Hjullastere WL54

Komfortabelt og ergonomisk førersete

 • Førersetet er justerbart, ergonomisk og godt fjæret. Et luftfjæret førersete som er tilgjengelig som valgfritt tilleggsutstyr, sørger for enda behageligere forhold.. Setevarmer er tilgjengelig for lave temperaturer. Det øker førerens komfort og han kan arbeide lengre med maskinen uten å bli sliten.
 • Alt etter modell finnes det forskjellige seter som er tilpasset maskinens størrelse. De forskjellige mulighetene til å justere setet muliggjør en individuell innstilling for føreren og gir derved optimal komfort.
Hjullastere WL54

Vibrasjonsdempende arbeidsplass

 • Vibrasjoner og støt absorberes av maskinen via tilsvarende demper. Førerens kropp er godt beskyttet og det er derfor mulig å arbeide med maskinen under lengre tid på en avslappet måte uten å bli sliten.
 • Førerens konsentrasjon påvirkes mindre av vibrasjoner og støt, og dermed kan han arbeide effektivt under lengre tid.
Wacker Neuson hjullaster WL25-WL110, Lastsvingdemping

Lastearmdempning

 • Lastearmdempningen kan aktiveres elektrisk og gjør at maskinen kan håndteres optimalt i ulendt terreng og på veien. Den anbefales på det sterkeste, hvis maskinen skal bevege tung last i skuffen eller et tungt redskap over en lang strekning i høy hastighet. Lastearmdempningen sørger for mer sikkerhet og komfort for føreren.
 • Lastearmdempningen forhindrer at maskinen rister ved høy kjørehastighet. Dette øker sikkerheten for føreren og skåner kjøretøyets komponenter fordi støtene blir dempet.
Wacker Neuson hjullaster WL25-WL110, Handinching

Manuell krabbing (innretning for langsom kjøring)

 • Med manuell krabbing (innretning for langsom kjøring kan det oppnås svært langsomme kjørehastigheter ved konstant turtall på motoren. Dette er en fordel ved bruk av redskaper som arbeider med konstant høyt turtall men samtidig med svært lav kjørehastighet. Ved bruk av en feiemaskin må krabbepedalen ikke brukes kontinuerlig, da dette reduserer slitasje.
 • Den manuelle krabbingen (innretning for langsom kjøring) gjør at man kan arbeide komfortabelt med samme redskap over et lengre tidsrom uten å bli sliten.
Wacker Neuson hjullaster WL28-WL110, Håndgass

Håndgass

 • Med håndgassen kan du stille inn konstant motorturtall manuelt slik at redskapen kan drives best mulig. Innstillingen gjøres bekvemt og presist via en tilsvarende betjeningsspak.
 • Håndgassen muliggjør komfortabelt arbeid med samme redskap over et lengre tidsrom uten å bli sliten.
Hjullastere WL54

Komfortabel førerhytte

 • Den store og komfortable førerhytta oppfyller kravene i det aktuelle europeiske maskindirektivet i henhold til ROPS- og FOPS-vern, og sørger for mer plass til hodet og mye bevegelsesfrihet. Dette gir en utmerket oversikt over redskapen, det umiddelbare arbeidsområdet og hele maskinens omgivelser, noe som igjen øker arbeidssikkerheten fordi føreren alltid holder øye med maskinens omgivelser.
 • Takket være glass rundt hele og at vinduene i førerhuset går langt ned, har føreren utmerket oversikt over redskapen og hele arbeidsområdet. Dette sørger for sikkerhet fordi føreren alltid holder øye med arbeidsomgivelsene.
 • Førerhytta imponerer med sin utmerkede ergonomi, sjenerøse plass og mange individuelle innstillingsmuligheter for føreren. Førerhytta gir beskyttelse mot vær og vind og ytre miljøpåvirkninger. Dette gjør det mulig å arbeide i lengre tid uten å bli sliten.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, Smørepunkter

Lett tilgjengelige smørepunkter

 • Regelmessig smøring av alle smørepunktene på maskinen er avgjørende for korrekt og effektivt vedlikehold, og dermed for å bevare maskinens holdbarhet. For å spare tid og lette arbeidet er smørepunktene på Wacker Neuson hjullastere alltid plassert slik at de er lett tilgjengelige.
 • Ettersom smørepunktene er lett tilgjengelige, smøres maskinen oftere enn når smørepunktene er plassert på vanskelig tilgjengelige steder. Dette øker maskinens levetid og verdi.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, Korte hydraulikkslangelengder

Delte hydraulikkslanger

 • Wacker Neusons hjullastere er utstyrt med korte hydraulikkslanger, og slangene er delt på flere steder. Ved utskiftning er det derfor ofte tidsbesparende å bytte den ødelagte hydraulikkslangen, og ikke hele hydraulikkretsløpet. Dette gir raske reparasjonstider og er kostnadseffektivt.
Wacker Neuson hjullaster WL20, WL25-WL110, bremsepedal

Bremsekrabbepedal: Motoreffekt der den trengs

 • 1. Intet trykk på bremsekrabbepedalen: Full kraft for fremdriften (hydrostatisk og mekanisk). 2. Lett trykk på bremsekrabbepedalen: Hastigheten reduseres, mer kraft til arbeidshydraulikken. 3. Kraftig trykk på bremsekrabbepedalen: Tempoet reduseres ytterligere, enda mer kraft til arbeidshydraulikken. 4. Fullt inntrykket bremsekrabbepedal: Hjullasteren står stille, full kraft til arbeidshydraulikken.
 • Fordelene til bremsekrabbepedalen er åpenbare: Mindre slitasje på driftsbremsen og optimal fordeling av motoreffekten.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, Bakre hydraulikk bak

Hydraulikktilkoblinger bak

 • Maskinen kan utstyres med hydraulikktilkoblinger bak (enkelt- eller dobbeltvirkende). Derved økes maskinens bruksområde, fordi hydrauliske hekkredskaper eller tipptilhengere kan brukes.
 • De forskjellige alternativene for hekkhydraulikk utvider maskinens bruksområde og gir høyere fleksibilitet ved bruk. En maskin kan brukes multifunksjonelt for forskjellige gjøremål, det trengs ingen ekstra kjøretøy eller maskiner.
Hjullastere WL54

{30 km/t} (18.64 mph) hastighet

 • Med tilsvarende motorisering oppnår maskinen etter valg en hastighet på 30 km/h. Dette gjør at det går raskere å flytte maskinen fra A til B, du sparer både tid og penger.Wacker Neuson – alt som kreves!
I tett samarbeid med våre kunder tilbyr vi produkter og tjenester som overgår deres høye standarder og fyller deres ulike behov, mens kundenes muligheter økes. Tilliten våre kunder har til oss er vår motiveringsfaktor for å yte vårt beste med en lidenskap for sann innovasjon og høyeste kvalitet. Vi strekker oss etter å være en pålitelig partner, og forplikter oss til å hjelpe våre kunder til å oppnå suksess.

Wacker Neusons verden
Wacker Neuson er aktivt over hele verden, i ulike regioner, land og kulturer og i ulike industrier. Like forskjellig som våre kunder, er bruksområdene og kravene som stilles til Wacker Neuson. Våre suksesshistorier viser hvordan kundene takler sine daglige utfordringer og hvordan Wacker Neuson støtter dem i ånden med slagordet “alt som kreves!” "Wacker Neuson - alt som kreves!" sett fra våre kunders synspunkt.

 

 

Wacker Neuson hjullaster WL20-WL70, Leddet pendelledd

Maksimalt grep med knekk-pendelledd

 • Knekk-pendelleddet med 12° pendelvinkel sørger for at alle fire hjul beholder kontakten med underlaget også i ulendt terreng – og føreren beholder optimal kontroll. Dette øker produktiviteten i hele systemet til maskinen.
 • Den store knekk- og pendelvinkelen sørger for god bakkekontakt og maskinen blir enkel å manøvrere. Slik kan ikke maskinens front- og hekkparti kollidere under trange forhold.
 • For- og bakvognen kan pendle uavhengig av hverandre, derfor kan føreren reagere fintfølende på enhver ujevnhet. Dette øker komforten for føreren og muliggjør arbeid over lengre tid uten å bli sliten.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL70, Pulverlakk

Pulverlakkering av høy kvalitet

 • Sammenlignet med vanlig våtlakkering forlenger pulverlakkering maskinens levetid betydelig og er samtidig miljøvennlig.
 • Den slitesterke pulverlakken sikrer en stabil verdi og sørger for tilsvarende høy gjensalgsverdi for maskinen.
Hjullastere WL54

Tilkoblingsbar 100 % differensialsperre

 • Differensialsperren på 100 % som kan kobles inn, gir ved behov maksimalt grep og skyvekraft, og sørger for lav dekkslitasje. Dette øker maskinens effektivitet.
 • Ved normal kjøring er differensialsperren utkoblet, noe som gir sikkerhet, mindre slitasje og dermed lavere driftskostnader.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, Hydraulisk kraft

Høy hydraulikkytelse

 • En Wacker Neuson-hjullaster har alltid tilstrekkelig hydraulikkraft tilgjengelig og egner seg til drift av mange forskjellige redskaper, noe som igjen muliggjør et bredt spekter av bruksområder.
 • Fleksibel kombinasjon av diverse redskaper reduserer hele maskinparken og dermed de totale driftskostnadene (TCO).
 • Kompakte maskiner med høy hydraulikkytelse sparer penger fordi det ikke er nødvendig å kjøpe eller bruke en større maskin med det første.
Wacker Neuson hjullaster WL20, WL20e, WL32-WL38, WL54-WL70, Løftehøyde

Stor løftehøyde

 • Lastearmen er konstruert spesielt lang, noe som muliggjør store løftehøyder. For eksempel er det mulig å fylle beholdere med fast høyde eller overvinne lastebilkarmer også med relativt kompakte maskiner.
 • Maskinens rekkevidde er økt slik at lasting av lastebiler i 2 rader er mulig. Dette øker maskinens bruksområde.

 

Wacker Neuson hjullaster WL20, WL28, WL38-WL110, High Flow

High Flow høyytelseshydraulikk

 • Maskinen kan utstyres med en High Flow høyytelseshydraulikk, som er tilgjengelig som ekstrautstyr. Dette gir mulighet for drift av frontmonterte redskaper med høyt oljebehov (f.eks. en snøfreser). Dette utvider maskinens bruksområde, da selv kompakte maskiner kan brukes for å drive krevende redskaper..
 
 
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, Multiverktøy verktøyholder

Hjullasteren som redskapsbærer

 • Hjullasterens oppgaver er mangfoldige, det samme er også redskapene fra Wacker Neuson. Med vårt omfattende og gjennomtenkte redskapssortiment skaper du en multifunksjonell maskin for ethvert bruksområde.
 • "Hjullasteren" som investeringsobjekt kan brukes til et bredt spekter av oppgaver og er derfor svært lønnsom.
 • Maskinen kan brukes hele året (f.eks. også til snørydding og strøing), fordi mange forskjellige redskaper kan brukes avhengig av bruksområde.
Hjullastere WL54

Optimale dekk

 • Riktige dekk på hjullasteren spiller en viktig rolle for den konkrete arbeidsoppgaven. Hvis dekkene er optimalt tilpasset underlaget og bruksområdet, kan føreren jobbe med maskinen uten problemer.
 • Å velge riktige dekk gir ikke bare maksimalt grep, men også minimal slitasje, noe som sparer penger ettersom dekkene ikke må skiftes så ofte.
 • For å oppnå optimal ytelse på ethvert underlag kan man velge mellom sju dekkmønstre, avhengig av modell: EM-mønster, AS-mønster, SureTrax-mønster, RP-mønster, MPT-mønster, Multiuse-mønster og Bibload-mønster. Allerede fra fabrikken sørger dette for maskinens maksimale fleksibilitet.
Hjullastere WL54

Mangfoldig utstyr

 • Hjullastere fra Wacker Neuson har et omfattende og høykvalitets standardutstyr. Avhengig av bruksområde og modell kan i tillegg for eksempel motor, drivverk, førerplass eller hydraulikk konfigureres individuelt. Det er alltid garantert at maskinen vil oppfylle individuelle krav og preferanser.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, førerplass

Valgbar førerplass

 • Forskjellige førerplasser er tilgjengelige avhengig av maskin: Fast førertak, foldbart førertak EPS, hydraulisk senkbart førertak EPS Plus og forskjellige førerhytteversjoner. Å velge riktig førerplass gir maksimal fleksibilitet for en lang rekke bruksområder og rammebetingelser.

 

Hjullastere WL54

Konsistent betjeningsfilosofi

 • Alle hjullasterne fra Wacker Neuson har et konsistent betjeningskonsept med tydelig strukturerte og ergonomisk ordnede brytere og tastaturer. Alle hjullastere fra Wacker Neuson kan betjenes på en veldig lik eller helt lik måte. Dette har den fordelen at en fører raskt kan finne seg til rette på forskjellige Wacker Neuson-hjullastere og jobbe produktivt.
 • Wacker Neusons betjeningsfilosofi gjør at det er lett for føreren å forstå maskinen, noe som gjør ham i stand til å arbeide sikkert og produktivt. Føreren kjenner seg igjen i betjeningen av ulike Wacker Neuson-maskiner, også på tvers av produktgrupper. Eksempler på dette er gjentagende elementer som Jog Dial, joystick, display, bryterplassering m.m.
Hjullastere WL54

Ergonomisk joystick

 • Joysticken ligger sikkert og komfortabel i én hånd. Styringen er robust og fintfølende samtidig. Dermed har føreren maskinen og de viktigste funksjonene alltid under kontroll.
 • I tillegg til standardfunksjoner som f.eks. kjøreretningsvalg og hastighetstrinn kan mange andre funksjoner som f.eks. differensialsperre, 3. og 4. styrekrets, High Flow og samtlige elektrofunksjoner betjenes med joystick. Dette fører til komfortabel enhåndsbetjening av redskap og føreren har dermed alltid de viktigste funksjonene under kontroll. Det øker effektiviteten og sørger for at man kan arbeide uten å bli sliten, selv over lengre tid.
Hjullastere WL54

Ergonomisk arbeidsplass

 • God benplass, oversiktlig manøverboks, komfortabelt førersete og optimal utsikt til redskapen: En arbeidsplass som motiverer og støtter føreren på alle måter.
 • Det tilpassede standardutstyret øker førerens komfort og gjør at han eller hun kan arbeide optimalt med maskinen lenge.
Hjullastere WL54

Behagelig arbeidsklima

 • Arbeidsklimaet i førerhytta er fremragende takket være et effektivt varme- og ventilasjonssystem med blåser, friskluftfilter og godt plasserte luftdyser.
 • Alt etter type førerhytte er det montert tilstrekkelig med luftdyser som muliggjør god luftsirkulasjon og skaper et godt arbeidsklima for føreren.
Hjullastere WL54

Komfortabelt og ergonomisk førersete

 • Førersetet er justerbart, ergonomisk og godt fjæret. Et luftfjæret førersete som er tilgjengelig som valgfritt tilleggsutstyr, sørger for enda behageligere forhold.. Setevarmer er tilgjengelig for lave temperaturer. Det øker førerens komfort og han kan arbeide lengre med maskinen uten å bli sliten.
 • Alt etter modell finnes det forskjellige seter som er tilpasset maskinens størrelse. De forskjellige mulighetene til å justere setet muliggjør en individuell innstilling for føreren og gir derved optimal komfort.
Hjullastere WL54

Vibrasjonsdempende arbeidsplass

 • Vibrasjoner og støt absorberes av maskinen via tilsvarende demper. Førerens kropp er godt beskyttet og det er derfor mulig å arbeide med maskinen under lengre tid på en avslappet måte uten å bli sliten.
 • Førerens konsentrasjon påvirkes mindre av vibrasjoner og støt, og dermed kan han arbeide effektivt under lengre tid.
Wacker Neuson hjullaster WL25-WL110, Lastsvingdemping

Lastearmdempning

 • Lastearmdempningen kan aktiveres elektrisk og gjør at maskinen kan håndteres optimalt i ulendt terreng og på veien. Den anbefales på det sterkeste, hvis maskinen skal bevege tung last i skuffen eller et tungt redskap over en lang strekning i høy hastighet. Lastearmdempningen sørger for mer sikkerhet og komfort for føreren.
 • Lastearmdempningen forhindrer at maskinen rister ved høy kjørehastighet. Dette øker sikkerheten for føreren og skåner kjøretøyets komponenter fordi støtene blir dempet.
Wacker Neuson hjullaster WL25-WL110, Handinching

Manuell krabbing (innretning for langsom kjøring)

 • Med manuell krabbing (innretning for langsom kjøring kan det oppnås svært langsomme kjørehastigheter ved konstant turtall på motoren. Dette er en fordel ved bruk av redskaper som arbeider med konstant høyt turtall men samtidig med svært lav kjørehastighet. Ved bruk av en feiemaskin må krabbepedalen ikke brukes kontinuerlig, da dette reduserer slitasje.
 • Den manuelle krabbingen (innretning for langsom kjøring) gjør at man kan arbeide komfortabelt med samme redskap over et lengre tidsrom uten å bli sliten.
Wacker Neuson hjullaster WL28-WL110, Håndgass

Håndgass

 • Med håndgassen kan du stille inn konstant motorturtall manuelt slik at redskapen kan drives best mulig. Innstillingen gjøres bekvemt og presist via en tilsvarende betjeningsspak.
 • Håndgassen muliggjør komfortabelt arbeid med samme redskap over et lengre tidsrom uten å bli sliten.
Hjullastere WL54

Komfortabel førerhytte

 • Den store og komfortable førerhytta oppfyller kravene i det aktuelle europeiske maskindirektivet i henhold til ROPS- og FOPS-vern, og sørger for mer plass til hodet og mye bevegelsesfrihet. Dette gir en utmerket oversikt over redskapen, det umiddelbare arbeidsområdet og hele maskinens omgivelser, noe som igjen øker arbeidssikkerheten fordi føreren alltid holder øye med maskinens omgivelser.
 • Takket være glass rundt hele og at vinduene i førerhuset går langt ned, har føreren utmerket oversikt over redskapen og hele arbeidsområdet. Dette sørger for sikkerhet fordi føreren alltid holder øye med arbeidsomgivelsene.
 • Førerhytta imponerer med sin utmerkede ergonomi, sjenerøse plass og mange individuelle innstillingsmuligheter for føreren. Førerhytta gir beskyttelse mot vær og vind og ytre miljøpåvirkninger. Dette gjør det mulig å arbeide i lengre tid uten å bli sliten.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, Smørepunkter

Lett tilgjengelige smørepunkter

 • Regelmessig smøring av alle smørepunktene på maskinen er avgjørende for korrekt og effektivt vedlikehold, og dermed for å bevare maskinens holdbarhet. For å spare tid og lette arbeidet er smørepunktene på Wacker Neuson hjullastere alltid plassert slik at de er lett tilgjengelige.
 • Ettersom smørepunktene er lett tilgjengelige, smøres maskinen oftere enn når smørepunktene er plassert på vanskelig tilgjengelige steder. Dette øker maskinens levetid og verdi.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, Korte hydraulikkslangelengder

Delte hydraulikkslanger

 • Wacker Neusons hjullastere er utstyrt med korte hydraulikkslanger, og slangene er delt på flere steder. Ved utskiftning er det derfor ofte tidsbesparende å bytte den ødelagte hydraulikkslangen, og ikke hele hydraulikkretsløpet. Dette gir raske reparasjonstider og er kostnadseffektivt.
Wacker Neuson hjullaster WL20, WL25-WL110, bremsepedal

Bremsekrabbepedal: Motoreffekt der den trengs

 • 1. Intet trykk på bremsekrabbepedalen: Full kraft for fremdriften (hydrostatisk og mekanisk). 2. Lett trykk på bremsekrabbepedalen: Hastigheten reduseres, mer kraft til arbeidshydraulikken. 3. Kraftig trykk på bremsekrabbepedalen: Tempoet reduseres ytterligere, enda mer kraft til arbeidshydraulikken. 4. Fullt inntrykket bremsekrabbepedal: Hjullasteren står stille, full kraft til arbeidshydraulikken.
 • Fordelene til bremsekrabbepedalen er åpenbare: Mindre slitasje på driftsbremsen og optimal fordeling av motoreffekten.
Wacker Neuson hjullaster WL20-WL110, Bakre hydraulikk bak

Hydraulikktilkoblinger bak

 • Maskinen kan utstyres med hydraulikktilkoblinger bak (enkelt- eller dobbeltvirkende). Derved økes maskinens bruksområde, fordi hydrauliske hekkredskaper eller tipptilhengere kan brukes.
 • De forskjellige alternativene for hekkhydraulikk utvider maskinens bruksområde og gir høyere fleksibilitet ved bruk. En maskin kan brukes multifunksjonelt for forskjellige gjøremål, det trengs ingen ekstra kjøretøy eller maskiner.
Hjullastere WL54

{30 km/t} (18.64 mph) hastighet

 • Med tilsvarende motorisering oppnår maskinen etter valg en hastighet på 30 km/h. Dette gjør at det går raskere å flytte maskinen fra A til B, du sparer både tid og penger.Wacker Neuson – alt som kreves!
I tett samarbeid med våre kunder tilbyr vi produkter og tjenester som overgår deres høye standarder og fyller deres ulike behov, mens kundenes muligheter økes. Tilliten våre kunder har til oss er vår motiveringsfaktor for å yte vårt beste med en lidenskap for sann innovasjon og høyeste kvalitet. Vi strekker oss etter å være en pålitelig partner, og forplikter oss til å hjelpe våre kunder til å oppnå suksess.

Wacker Neusons verden
Wacker Neuson er aktivt over hele verden, i ulike regioner, land og kulturer og i ulike industrier. Like forskjellig som våre kunder, er bruksområdene og kravene som stilles til Wacker Neuson. Våre suksesshistorier viser hvordan kundene takler sine daglige utfordringer og hvordan Wacker Neuson støtter dem i ånden med slagordet “alt som kreves!” "Wacker Neuson - alt som kreves!" sett fra våre kunders synspunkt.

Produktspesifikasjoner
Vekt 5800 kg
Motorytelse kW/HK 74,4
L x B x H 1750 mm Bredde
*
*
*
Produktspesifikasjoner
Vekt 5800 kg
Motorytelse kW/HK 74,4
L x B x H 1750 mm Bredde