Fra 1. juli er vi forhandler for Wacker Neuson!

Kontakt oss på 72884460 eller ved kontaktskjema om du behøver maskiner, deler eller teknisk support. Innledningsvis kommer vil til å støtte i Trøndelag, Nordland , Troms og Finnmark.

SE WACKER NEUSON PRODUKTER HER

Wacker Neuson - alt som kreves!

I tett samarbeid med våre kunder tilbyr vi produkter og tjenester som overgår deres høye standarder og fyller deres ulike behov, mens kundenes muligheter økes. Tilliten våre kunder har til oss er vår motiveringsfaktor for å yte vårt beste med en lidenskap for sann innovasjon og høyeste kvalitet. Vi strekker oss etter å være en pålitelig partner, og forplikter oss til å hjelpe våre kunder til å oppnå suksess.

Wacker Neuson er aktivt over hele verden, i ulike regioner, land og kulturer og i ulike industrier. Like forskjellig som våre kunder, er bruksområdene og kravene som stilles til Wacker Neuson. Våre suksesshistorier viser hvordan kundene takler sine daglige utfordringer og hvordan Wacker Neuson støtter dem i ånden med slagordet “alt som kreves!” «Wacker Neuson – alt som kreves!» sett fra våre kunders synspunkt.

En fordel for deg og miljøet!

Økonomisk effektivitet og miljøvennlighet har lenge vært en hovedprioritet for Wacker Neuson. Vi har introdusert ØKO seglet for at du kan se enda raskere hvilke produkter som er spesielt utstyrt med disse egenskapene. Det identifiserer nye samt tidstestede og utprøvde løsninger som sparer tid og penger og på samme tid beskytter miljøet. Disse omfatter det Vertikale Gravesystemet (VDS) for våre gravemaskiner, samt den batteridrevne stamperen eller den elektriske hjullasteren WL20e.

Innovative løsninger for dine utfordringer!

Vi arbeider konstant for å gjøre din arbeidshverdag lettere gjennom våre innovasjoner. I denne prosessen fokuserer vi på dine praktiske utfordringer og utvikler ideer, slik som det Vertikale Gravesystemet VDS, som vatrer den roterende overvogna på våre kompakte gravemaskiner bare ved å trykke på en knapp om du arbeider i en skråning. En annen idé er den infrarøde fjernstyringen for vibrerende grøftevalser og vibrasjonsplaten DPU130, som bruker frisiktforbindelse styrekontroll for å sikre et høyt sikkerhetsnivå for operatøren og omgivelsene. Det finnes også en dual power valgmulighet for vår mini-gravemaskin 803 som, om nødvendig, omformer dieselgravemaskiner til en enhet for utslippsfritt arbeid innendørs.

Originale reservedeler for lang levetid for maskinen!

Tid er penger. Dette er hvorfor nedetid må holdes til et minimumsnivå ved bruk av reservedeler av førsteklasses kvalitet, kunnskapen og ekspertisen hos våre salgs- og servicepartnere og god tilgjengelighet for reservedeler. Kun våre originale reservedeler garanterer en optimal funksjonalitet og en bærekraftig bevaring av maskinens verdi. Vi kontrollerer kvaliteten og nøyaktigheten ved tilpasningen, slik at du kan stole fullstendig på reservedelene uten forbehold i enhver situasjon.

Wacker Neuson har løsningen!

Wacker Neuson tilbyr deg en variert bredde som inkluderer produkter og løsninger, reservedeler, samt tjenester som inkluderer rådgivning, reparasjon og vedlikehold, finansiering og opplæring.
Wacker Neuson hjelper deg med å takle dine utfordringer! Det er derfor vi kombinerer salg, produkter og tjenester i omfattende tjenester, skaper konkurransemessige fortrinn for deg og lar deg fokusere fullstendig på din kjerneaktivitet. Vi tilbyr deg det du trenger for å kunne gjøre dette!

  • En omfattende produktrekke
  • Flerfoldige tjenester
  • Originale reservedeler for lang levetid for maskinen

Et omfattende tilbud som gjør livet ditt på jobben lettere!

Utfordringene som selskaper står ovenfor i byggebransjen, bygg- og anleggsvirksomhet, veibygging, hage- og landskapsanlegg, kommunalt arbeid, utleieselskaper, industri eller jernbanebygging er helt forskjellige: For enkelte selskaper er det viktig med kompakte maskiner som er lette å manøvrere, mens for andre er robusthet og effektivitet en hovedprioritet. Men en ting er alle enige om: Påliteligheten ved produktet, løsningene og de ansatte er helt avgjørende. Wacker Neusons merkevare står for pålitelighet – på alle områder!

Vi kjenner dine krav og har skreddersydd tilbudet vårt til dine spesifikke behov.

Fra Østerrike til hele verden

I 1981, med opprettelsen av Neuson Hydraulik GmbH, ble grunnsteinen lagt for et av de viktigste produktsegmentene i Wacker Neuson gruppen. Siden 2012 har gravemaskiner blitt utviklet og produsert i fabrikken i Hörsching, i nærheten av Linz i Østerrike. De innovative byggeplassmaskinene, som eksporteres herfra til markeder over hele verden, setter regelmessig standarder innenfor industrien.

Suksesshistorien knyttet til Wacker Neusons mini- og kompakte gravemaskiner!

Etterspørselen etter gravemaskiner fra Wacker Neuson har økt massivt i de senere årene. Som en følge av dette, flyttet Wacker Neuson Linz GmbH i 2012 til et nytt, betydelig større, topp moderne utviklings og produksjonsanlegg i Hörsching. Herfra leverer Wacker Neuson sine belte- og hjulgravemaskiner til verdensmarkedet, i tillegg til dumpere – med suksess på markedet. Antall enheter øker kontinuerlig. “Siden vi flyttet til Hörsching, har vi vært i stand til å mer enn doble produksjonen fra denne fabrikken”, forklarer Gert Reichetseder, administrerende direktør og talsmann for Wacker Neuson Linz GmbH. “Spesielt, den økende internasjonaliseringen av salgsaktivitetene har sikret at vårt ordrevolum har fortsatt å øke.

Dette er den mest imponerende demonstrasjonen av den sterke ytelsen til anlegget og våre ansatte”. Fabrikkens produksjonskapasitet ligger på rundt 15 000 maskiner i året. På nåværende tidspunkt, med mer enn 65 millioner euro, er investeringen som har blitt gjort i fabrikken den største investeringen som noen gang har blitt gjort i Wacker Neuson gruppen. “I 2015 utvidet vi igjen utviklingsavdelingen betydelig og har nå et helt nytt FoU og innovasjonssenter for kompakte maskiner”, legger Gert Reichetseder til. I Hörsching avgjøres omfattende utviklingspunkter og standardiseringer, og designen for alle produktene utformes.

Tall og fakta Wacker Neuson i Linz!

Ansatte: ~1 000 ansatte (April 2017)
Størrelse på eiendom: 17 hektar
Dekket område: 50 000 kvadratmeter
Investeringsvolum: 65 millioner euro
Monteringslinjer: 5
Eksportandel: mer enn 95%

Banebrytende innovasjoner!

Over 35 års erfaring og ekspertise og konstant banebrytende innovasjoner har ført til denne suksessen. Den første mini-gravemaskinen ble utviklet i 1984. Tidligere hadde selskapet spesialisert seg med stor suksess på hydraulikksylindere som, blant andre ting, ble bygget inn i gravemaskiner. Selv den første mini-gravemaskinen hadde kundefordelene klart som mål – akkurat som alle de senere modellene og utviklingene. Dette er hvordan den første teleskopiske undervognen for mini-gravemaskiner ble utviklet i 1988.

Ideen bak: Mini-gravemaskiner blir ofte brukt til arbeid innendørs og må passere trange passasjer for å nå det stedet der de skal benyttes. Gravemaskinens teleskopiske undervogn gjør maskinen “smal” bare ved å trykke på en knapp, slik at den kan overkomme trange passasjer. Undervognen utvides deretter igjen og på denne måten sikres sikkerheten under arbeidet. Denne nyvinningen fra Wacker Neuson har etablert seg som en standard innen industrien.

Ytterlige bevis for innovasjonsånden var det Vertikale Gravesystemet (VDS), utviklet i 1988. Systemet kompenserer for høydeforskjeller ved ujevnt underlag bare ved å trykke på en knapp, og dette sikrer økt produktivitet og forbedret effektivitet, fordi det sparer opp til 25% av masse og tid ved fjerning og fylling av flater. Samtidig gir VDS gravemaskinen ytterligere stabilitet og gjør det mer behagelig for operatøren å arbeide, som et resultat av den opprettede seteposisjonen. Omtrent 70% av Wacker Neuson sine gravemaskiner i 1,7 til 5-tonn segmentet leveres med Vertikalt Gravesystem (VDS).

KLIKK HER FOR Å LÆRE MED OM VDS

Dual Power!

Den første 6-tonns gravemaskinen med svingledd var bokstavelig talt en utvikling som strakte seg langt, da den brakte med seg en ny dimensjon inn i denne gravemaskinklassen i 2001. En 20% økning i graveradius, gravedybde og tipphøyde gjorde det nå mulig å nå områder som tidligere hadde vært umulige eller lite økonomiske å dekke, tilgjengelige for firmaer.

Enda en banebrytende nyvinning er “dual power” valgmuligheten på Wacker Neuson 803 mini-gravemaskinen, som har vært tilgjengelig på markedet siden 2014. Med dual power kan gravemaskinen drives rent elektrisk og utslippsfritt, fordi et eksternt elektrohydraulisk drivverk er tilkoblet. Uansett, siden gravemaskinen også har en dieselmotor, kan den bevege seg uavhengig til anleggstedet ved bruk av egen kraft og er slik spesielt fleksibel i bruk. Spesielt for utleieselskaper er denne bærekraftige utslippsfrie løsningen et interessant tilskudd til maskinparken.

KLIKK HER FOR Å LÆRE MED OM DUAL POWER

Ansatte er en nøkkel til suksess!

Hver dag bidrar over 1 000 ansatte hos Wacker Neuson i Linz til høykvalitetsprodukter med deres ekspertise og motivasjon. Åtte prosent av arbeidsstokken er ansatt ved Forskning og Utviklingsavdelingen og bidrar derfor med et avgjørende bidrag til fremtidige nyvinninger. Hos Wacker Neuson er godt opplærte ansatte et kriterium for innovasjon og suksess. For å kunne forbli en attraktiv arbeidsgiver, investerer selskapet objektivt i opplæring og avansert trening. Wacker Neuson har sitt eget lærlingverksted på anlegget. Den dedikerte og kvalifiserte opplæringen av unge talenter har allerede blitt bifalt ved en rekke anledninger.