Filter

Dynaset

 
Dynaset er den globale ledende produsenten av hydrauliske generatorer, kraftvaskere og kompressorer. Selskapets teknologi øker produktiviteten til mobile maskiner fra små kjøretøy til tunge maskiner. Å hjelpe kunder med å dra nytte av de nye teknologiløsningene er kjernen i selskapets virksomhet.

Banebrytende innen hydraulikk

Dynaset hydraulisk utstyr konverterer en mobil maskins hydrauliske kraft til elektrisitet, høytrykksvann, trykkluft, magnetkraft, vibrasjon, kraftforsterkning og vakuum. Selskapets teknologi er basert på å utnytte maskinens, kjøretøyets og fartøyets hydraulikksystem som kraftkilde. Selskapet har erfaring med alle hydrauliske systemer og kompetanse på integrasjon med forskjellige maskinmerker.

 

Produksjon av høykvalitetsprodukter

Produktene produseres av dyktig personell i Finland. Høyeste kvalitet innen design og produksjon, utvalgte underleverandører og deler garanterer det mest kompakte, pålitelige og kraftige hydrauliske utstyret. Det beste kraft-til-størrelse-forholdet sikrer den enkleste installasjonen på alle mobile maskiner. Hver del av Dynaset hydraulikkutstyr er individuelt testet og justert for kunden.

Globalt forhandlernettverk

Dynaset er et raskt voksende finsk selskap som opererer globalt i alle industriland. Selskapets forhandlernettverk utvides raskt. Dynaset forbedrer stadig samarbeidet med forhandlerne.

 

Kompetanse innen hydraulikk

Personalets kjernekompetanse er innen Hydraulikk og integrering av hydraulisk utstyr med maskineri. Derfor tilfører Dynaset verdi til kundene og deler kunnskapen med dem. Selv denne siden inneholder hele delen med grunnleggende informasjon om hydrau

Reservedeler

Bestill reservedeler/ta kontakt vedr. reservedeler
Sorter etter