Filter

Reverserbar vibrasjonsplate

Wacker Neusons reverserbare vibrasjonsplater er laget for effektivt og solid komprimeringsarbeid på ulike underlag og masser. Maskinene har stor effekt og lavt forbruk. Uansett hvilket underlag du jobber med finner du riktig vibrasjonsplate her.

Vibrasjonsplate i alle vektklasser

Opptil 300 kilo finner du lettvekts reverserbare vibrasjonsplater. Dette er allroundere for hage- og landskapsarbeid og vedlikeholdsarbeid til gate og vei. Integrerte hjul gjør den manøvrerbar og sikrer enkel transport og flytting av maskinen.

I klassen 300 til 600 kilo plasseres mellomtunge vibrasjonsplater. Her kombineres stor komprimeringskraft med hurtig kjøring fremover og bakover. Resultatet er effektivt arbeid. Vibrasjonsplater i mellomklassen kommer til sin rett i arbeid med frostsjikt, brostein, bærelag, bindende masse og bakfylling av bygninger.

Tungvekterne er fra 600 kilo og oppover. Dette er vibrasjonsplatene som gir deg kompromissløs kraft til det aller tyngste arbeidet, eksempelvis veiarbeid. Takket være vannkjølt motor reduseres støynivået, til tross for den kraftige ytelsen.

Både lettvekterne, mellomtunge vibrasjonsplater og tungvekterne kommer med justerbart styre. Høyden tilpasses raskt etter føreren. Kjøreretning og fart justeres enkelt gjennom styrehendelen.

Fjernstyrt vibrasjonsplate

Store vibrasjonsplater finnes også i fjernstyrte varianter. Operatøren kan oppholde seg på avstand og slipper belastning av vibrasjon, støv og støy.

Uansett hvilken vibrasjonsplate du velger – Wacker Neuson er kjent for sine robuste og kraftige maskiner. Dette er trofaste komprimeringsverktøy på arbeidsplassen.

Sorter etter

Kontakt oss

Vi har et bredt utvalg av anleggsmaskiner og - utstyr til det profesjonelle markedet.

Vi selger både nytt og brukt utstyr, tilbyr utleie og gjennomfører service.