Filter

Hjullaster

Er du ute etter en altmulig-maskin som kan brukes året rundt? Da er det en hjullaster fra Wacker Neuson du trenger. Strøing, snørydding, transport av jordmasse eller vedlikehold av grøntareal – hjullasteren får jobben gjort!

Liten hjullaster med stor rekkevidde

Med en kompakt hjullaster kommer du fram selv på lave gjennomkjøringshøyder. Hjullasterens brede bruksområde skyldes blant annet:

  • Stor hydraulikkraft, fordelt på to løftesylindere, som kan drifte ulike redskaper.
  • Den hydrauliske kapasiteten er stor nok til å drive spesialutstyr også på de små modellene.
  • Dette er en redskapsbærer, som kan brukes med et bredt utvalg av utstyr. Fra skuffer for hjullaster til vinterutstyr for hjullaster – finn det du trenger til din jobb. 

Flere hjullastere har også mulighet for hydraulisk tilkobling bak på maskinen. Dermed kan du bruke ulike hekkredskaper og tipptilhenger.

Wacker Neuson hjullastere har ekstra lang lastearm. Dette gir deg økt løftehøyde og rekkevidde, for eksempel når du skal over lastebilkarmer. Kombinert med kraftig hydraulikk og variert tilleggsutstyr kan du løse de fleste oppgaver.

Lave driftskostnader med elektrisk hjullaster

Er du nysgjerrig på elektriske anleggsmaskiner? Da må du se nærmere på modellen WL20e, Wacker Neuson sin første helelektriske hjullaster. I denne kan du kan jobbe utslippsfritt og med mindre støy, uten at kapasiteten står tilbake for en dieseldrevet maskin.

Wacker Neuson hjullastere har 5 års garanti fra fabrikk. De er særdeles servicevennlige, og gjør enhver arbeidsinnsats enda mer produktiv. Høy funksjonalitet, stor arbeidskomfort og fremragende sikkerhetsstandard kombineres med mengder av kraft og utholdenhet. Alt i alt gjør dette hjullasterens til et investeringsobjekt som virkelig er lønnsom i bruk. 

Sorter etter
Vis per side