Varenummer: 1000348349

Wacker Neuson Hjullaster WL60, 6000 kg

Hjullasteren WL60 overbeviser med komfortabel førerhytte og mange alternativer. Betjeningsfilosofien bygger på ergonomi. Operatøren kan lett nå alt, slik at han kan arbeide uten å bli sliten, også over lengre tid. High Flow Load-Sensing ytelseshydraulikk på 150 l/min gjennomstrømning er den høyeste i 6 t klassen, og sørger også for høyere betjeningskomfort og lavere drivstofforbruk i maskinen
Beskrivelse/spesifikasjoner

Ring 72 88 44 60
for pris

Tilgjengelighet: Ikke på lager, men kan fortsatt bestilles.

Hjullastere WL60: Høy produktivitet og optimal komfort

Hjullasteren WL60 overbeviser med komfortabel førerhytte og mange alternativer. Betjeningsfilosofien bygger på ergonomi. Operatøren kan lett nå alt, slik at han kan arbeide uten å bli sliten, også over lengre tid. High Flow Load-Sensing ytelseshydraulikk på 150 l/min gjennomstrømning er den høyeste i 6 t klassen, og sørger også for høyere betjeningskomfort og lavere drivstofforbruk i maskinen.

30/40 km/h hastighet

 • Med tilsvarende motorisering oppnår maskinen etter ønske en hastighet på 30 hhv. 40 km/h. Dette gjør at det går raskere å flytte maskinen fra A til B, du sparer både tid og penger.

 

Hjullasteren som redskapsbærer

 • Hjullasterens oppgaver er mangfoldige, det samme er også redskapene fra Wacker Neuson. Med vårt omfattende og gjennomtenkte redskapssortiment skaper du en multifunksjonell maskin for ethvert bruksområde.
 • "Hjullasteren" som investeringsobjekt kan brukes til et bredt spekter av oppgaver og er derfor svært lønnsom.
 • Maskinen kan brukes hele året (f.eks. også til snørydding og strøing), fordi mange forskjellige redskaper kan brukes avhengig av bruksområde.

 

Oversiktlig 3,5 tommers display

 • Oversikt over de viktigste funksjonene: Med det digitale displayet har føreren alltid oversikt over maskinen. I tillegg til standardvisning av temperatur, tankfylling eller driftstimer, kan også aktive funksjoner i førerhytta vises, for eksempel elektrofunksjoner som er i bruk, kontinuerlig drift av den 3. styrekretsen eller om differensialsperren er slått på.
 • De forskjellige funksjonene og innstillingene styres via manøverboksen Jog Dial. På denne måten har føreren en enkel og komfortabel betjening.

 

Behagelig arbeidsklima

 • Arbeidsklimaet i førerhytta er fremragende takket være et effektivt varme- og ventilasjonssystem med blåser, friskluftfilter og godt plasserte luftdyser.
 • Alt etter type førerhytte er det montert tilstrekkelig med luftdyser som muliggjør god luftsirkulasjon og skaper et godt arbeidsklima for føreren.

 

Joystickkonsoll medfjærende på førersetet

 • Joystickkonsollen er montert på førersetet og fjærer med under vibrasjoner. Når førersetet innstilles etter førerens behov, innstilles også joystickkonsollen slik at den alltid har perfekt posisjon. Dette er et stort pluss for førerens komfort og ergonomi.
 • Joystickkonsollen og førersetet danner én enhet. Dermed endres ikke førerens armposisjon når han arbeider med maskinen. Det øker førerens komfort og han kan arbeide lenge og produktivt.

 

Flere funksjoner

Lastearmdempning

 • Lastearmdempningen kan aktiveres elektrisk og gjør at maskinen kan håndteres optimalt i ulendt terreng og på veien. Den anbefales på det sterkeste, hvis maskinen skal bevege tung last i skuffen eller et tungt redskap over en lang strekning i høy hastighet. Lastearmdempningen sørger for mer sikkerhet og komfort for føreren.
 • Lastearmdempningen forhindrer at maskinen rister ved høy kjørehastighet. Dette øker sikkerheten for føreren og skåner kjøretøyets komponenter fordi støtene blir dempet.

 

Manuell krabbing (innretning for langsom kjøring)

 • Med manuell krabbing (innretning for langsom kjøring kan det oppnås svært langsomme kjørehastigheter ved konstant turtall på motoren. Dette er en fordel ved bruk av redskaper som arbeider med konstant høyt turtall men samtidig med svært lav kjørehastighet. Ved bruk av en feiemaskin må krabbepedalen ikke brukes kontinuerlig, da dette reduserer slitasje.
 • Den manuelle krabbingen (innretning for langsom kjøring) gjør at man kan arbeide komfortabelt med samme redskap over et lengre tidsrom uten å bli sliten.

 

Håndgass

 • Med håndgassen kan du stille inn konstant motorturtall manuelt slik at redskapen kan drives best mulig. Innstillingen gjøres bekvemt og presist via en tilsvarende betjeningsspak.
 • Håndgassen muliggjør komfortabelt arbeid med samme redskap over et lengre tidsrom uten å bli sliten.

 

Maksimalt grep med knekk-pendelledd

 • Knekk-pendelleddet med 12° pendelvinkel sørger for at alle fire hjul beholder kontakten med underlaget også i ulendt terreng – og føreren beholder optimal kontroll. Dette øker produktiviteten i hele systemet til maskinen.
 • Den store knekk- og pendelvinkelen sørger for god bakkekontakt og maskinen blir enkel å manøvrere. Slik kan ikke maskinens front- og hekkparti kollidere under trange forhold.
 • For- og bakvognen kan pendle uavhengig av hverandre, derfor kan føreren reagere fintfølende på enhver ujevnhet. Dette øker komforten for føreren og muliggjør arbeid over lengre tid uten å bli sliten.

 

Effektivt skifte av redskaper

 • Takket være det hydrauliske hurtigkoblingssystemet kan redskaper byttes på en komfortabel måte. På denne måten er maskinen straks klar til bruk igjen. Dette øker produktiviteten og dermed lønnsomheten.
 • Det hydrauliske hurtigkoblingssystemet for redskaper er standard på alle hjullastere fra Wacker Neuson.
 • Den gode sikten til koblingspunktene gjør skiftet av redskaper meget enkelt. I tillegg er 2-håndsbetjeningen ved frakobling spesielt sikker.

 

Konsistent betjeningsfilosofi

 • Alle hjullasterne fra Wacker Neuson har et konsistent betjeningskonsept med tydelig strukturerte og ergonomisk ordnede brytere og tastaturer. Alle hjullastere fra Wacker Neuson kan betjenes på en veldig lik eller helt lik måte. Dette har den fordelen at en fører raskt kan finne seg til rette på forskjellige Wacker Neuson-hjullastere og jobbe produktivt.
 • Wacker Neusons betjeningsfilosofi gjør at det er lett for føreren å forstå maskinen, noe som gjør ham i stand til å arbeide sikkert og produktivt. Føreren kjenner seg igjen i betjeningen av ulike Wacker Neuson-maskiner, også på tvers av produktgrupper. Eksempler på dette er gjentagende elementer som Jog Dial, joystick, display, bryterplassering m.m.

 

Ergonomisk joystick

 • Joysticken ligger sikkert og komfortabel i én hånd. Styringen er robust og fintfølende samtidig. Dermed har føreren maskinen og de viktigste funksjonene alltid under kontroll.
 • I tillegg til standardfunksjoner som f.eks. kjøreretningsvalg og hastighetstrinn kan mange andre funksjoner som f.eks. differensialsperre, 3. og 4. styrekrets, High Flow og samtlige elektrofunksjoner betjenes med joystick. Dette fører til komfortabel enhåndsbetjening av redskap og føreren har dermed alltid de viktigste funksjonene under kontroll. Det øker effektiviteten og sørger for at man kan arbeide uten å bli sliten, selv over lengre tid.

 

Ergonomisk arbeidsplass

 • God benplass, oversiktlig manøverboks, komfortabelt førersete og optimal utsikt til redskapen: En arbeidsplass som motiverer og støtter føreren på alle måter.
 • Det tilpassede standardutstyret øker førerens komfort og gjør at han eller hun kan arbeide optimalt med maskinen lenge.

 

Komfortabelt og ergonomisk førersete

 • Førersetet er justerbart, ergonomisk og godt fjæret. Joystick-konsollen inkludert armlene danner en enhet med førersetet, er justerbar og fjærer sammen med førersetet. Et luftfjæret førersete som er tilgjengelig som valgfritt tilleggsutstyr, sørger for enda behageligere forhold.. Setevarmer er tilgjengelig for lave temperaturer. Det øker førerens komfort og han kan arbeide lengre med maskinen uten å bli sliten.
 • Alt etter modell finnes det forskjellige seter som er tilpasset maskinens størrelse. De forskjellige mulighetene til å justere setet muliggjør en individuell innstilling for føreren og gir derved optimal komfort.

 

Vibrasjonsdempende arbeidsplass

 • Vibrasjoner og støt absorberes av maskinen via tilsvarende demper. Førerens kropp er godt beskyttet og det er derfor mulig å arbeide med maskinen under lengre tid på en avslappet måte uten å bli sliten.
 • Førerens konsentrasjon påvirkes mindre av vibrasjoner og støt, og dermed kan han arbeide effektivt under lengre tid.

 

 

Tekniske data:

Mekanisk ytelse

Kjørehastighet        20,0 km/t

Kjørehastigket trinn 1        0,0 - 7,0 km/t

Kjørehastigket trinn 2        0,0 - 20,0 km/t

Kjørehastighet (alternativ) 40,0 km/t

 

Mekanisk opplysninger

Driftsvekt      5.900,0 KG

Skuffekapasitet       1,00 m3

 

Hydraulikk

Arbeidstrykk hydraulikk     210,0 bar

Pumpekapasitet      100,0 l/min

Tankvolum    95,0 L

 

Drivstoff

Hydraulikkolje mengde      125,0 L

Tankinnhold AdBlue® / DEF        19,0 L

Drivstofftank innhold         105,0 L

 

Understell

Arbeidstrykk hydraulikk     455,0 bar

Pumpekapasitet      156,0 l/min

 

Motorer

Perkins 904J-E36TA

Sylindre        4

Slagvolum    3.621 cm3

Effekt maks. 75 kW

Turtall (maks. ytelse)        2.200 1 minu

Motortype     Dieselmotor

Drivstofftype Diesel EN 590

Motorprodusent      Perkins

Motorbetegnelse     904J-E36TA

 

 

Brosjyre hjullastere Wacker Neuson her

Se teknisk info her:
Hjullaster med svingledd

 


Wacker Neuson – alt som kreves!
I tett samarbeid med våre kunder tilbyr vi produkter og tjenester som overgår deres høye standarder og fyller deres ulike behov, mens kundenes muligheter økes. Tilliten våre kunder har til oss er vår motiveringsfaktor for å yte vårt beste med en lidenskap for sann innovasjon og høyeste kvalitet. Vi strekker oss etter å være en pålitelig partner, og forplikter oss til å hjelpe våre kunder til å oppnå suksess.

Wacker Neusons verden
Wacker Neuson er aktivt over hele verden, i ulike regioner, land og kulturer og i ulike industrier. Like forskjellig som våre kunder, er bruksområdene og kravene som stilles til Wacker Neuson. Våre suksesshistorier viser hvordan kundene takler sine daglige utfordringer og hvordan Wacker Neuson støtter dem i ånden med slagordet “alt som kreves!” "Wacker Neuson - alt som kreves!" sett fra våre kunders synspunkt.

Hjullastere WL60: Høy produktivitet og optimal komfort

Hjullasteren WL60 overbeviser med komfortabel førerhytte og mange alternativer. Betjeningsfilosofien bygger på ergonomi. Operatøren kan lett nå alt, slik at han kan arbeide uten å bli sliten, også over lengre tid. High Flow Load-Sensing ytelseshydraulikk på 150 l/min gjennomstrømning er den høyeste i 6 t klassen, og sørger også for høyere betjeningskomfort og lavere drivstofforbruk i maskinen.

30/40 km/h hastighet

 • Med tilsvarende motorisering oppnår maskinen etter ønske en hastighet på 30 hhv. 40 km/h. Dette gjør at det går raskere å flytte maskinen fra A til B, du sparer både tid og penger.

 

Hjullasteren som redskapsbærer

 • Hjullasterens oppgaver er mangfoldige, det samme er også redskapene fra Wacker Neuson. Med vårt omfattende og gjennomtenkte redskapssortiment skaper du en multifunksjonell maskin for ethvert bruksområde.
 • "Hjullasteren" som investeringsobjekt kan brukes til et bredt spekter av oppgaver og er derfor svært lønnsom.
 • Maskinen kan brukes hele året (f.eks. også til snørydding og strøing), fordi mange forskjellige redskaper kan brukes avhengig av bruksområde.

 

Oversiktlig 3,5 tommers display

 • Oversikt over de viktigste funksjonene: Med det digitale displayet har føreren alltid oversikt over maskinen. I tillegg til standardvisning av temperatur, tankfylling eller driftstimer, kan også aktive funksjoner i førerhytta vises, for eksempel elektrofunksjoner som er i bruk, kontinuerlig drift av den 3. styrekretsen eller om differensialsperren er slått på.
 • De forskjellige funksjonene og innstillingene styres via manøverboksen Jog Dial. På denne måten har føreren en enkel og komfortabel betjening.

 

Behagelig arbeidsklima

 • Arbeidsklimaet i førerhytta er fremragende takket være et effektivt varme- og ventilasjonssystem med blåser, friskluftfilter og godt plasserte luftdyser.
 • Alt etter type førerhytte er det montert tilstrekkelig med luftdyser som muliggjør god luftsirkulasjon og skaper et godt arbeidsklima for føreren.

 

Joystickkonsoll medfjærende på førersetet

 • Joystickkonsollen er montert på førersetet og fjærer med under vibrasjoner. Når førersetet innstilles etter førerens behov, innstilles også joystickkonsollen slik at den alltid har perfekt posisjon. Dette er et stort pluss for førerens komfort og ergonomi.
 • Joystickkonsollen og førersetet danner én enhet. Dermed endres ikke førerens armposisjon når han arbeider med maskinen. Det øker førerens komfort og han kan arbeide lenge og produktivt.

 

Flere funksjoner

Lastearmdempning

 • Lastearmdempningen kan aktiveres elektrisk og gjør at maskinen kan håndteres optimalt i ulendt terreng og på veien. Den anbefales på det sterkeste, hvis maskinen skal bevege tung last i skuffen eller et tungt redskap over en lang strekning i høy hastighet. Lastearmdempningen sørger for mer sikkerhet og komfort for føreren.
 • Lastearmdempningen forhindrer at maskinen rister ved høy kjørehastighet. Dette øker sikkerheten for føreren og skåner kjøretøyets komponenter fordi støtene blir dempet.

 

Manuell krabbing (innretning for langsom kjøring)

 • Med manuell krabbing (innretning for langsom kjøring kan det oppnås svært langsomme kjørehastigheter ved konstant turtall på motoren. Dette er en fordel ved bruk av redskaper som arbeider med konstant høyt turtall men samtidig med svært lav kjørehastighet. Ved bruk av en feiemaskin må krabbepedalen ikke brukes kontinuerlig, da dette reduserer slitasje.
 • Den manuelle krabbingen (innretning for langsom kjøring) gjør at man kan arbeide komfortabelt med samme redskap over et lengre tidsrom uten å bli sliten.

 

Håndgass

 • Med håndgassen kan du stille inn konstant motorturtall manuelt slik at redskapen kan drives best mulig. Innstillingen gjøres bekvemt og presist via en tilsvarende betjeningsspak.
 • Håndgassen muliggjør komfortabelt arbeid med samme redskap over et lengre tidsrom uten å bli sliten.

 

Maksimalt grep med knekk-pendelledd

 • Knekk-pendelleddet med 12° pendelvinkel sørger for at alle fire hjul beholder kontakten med underlaget også i ulendt terreng – og føreren beholder optimal kontroll. Dette øker produktiviteten i hele systemet til maskinen.
 • Den store knekk- og pendelvinkelen sørger for god bakkekontakt og maskinen blir enkel å manøvrere. Slik kan ikke maskinens front- og hekkparti kollidere under trange forhold.
 • For- og bakvognen kan pendle uavhengig av hverandre, derfor kan føreren reagere fintfølende på enhver ujevnhet. Dette øker komforten for føreren og muliggjør arbeid over lengre tid uten å bli sliten.

 

Effektivt skifte av redskaper

 • Takket være det hydrauliske hurtigkoblingssystemet kan redskaper byttes på en komfortabel måte. På denne måten er maskinen straks klar til bruk igjen. Dette øker produktiviteten og dermed lønnsomheten.
 • Det hydrauliske hurtigkoblingssystemet for redskaper er standard på alle hjullastere fra Wacker Neuson.
 • Den gode sikten til koblingspunktene gjør skiftet av redskaper meget enkelt. I tillegg er 2-håndsbetjeningen ved frakobling spesielt sikker.

 

Konsistent betjeningsfilosofi

 • Alle hjullasterne fra Wacker Neuson har et konsistent betjeningskonsept med tydelig strukturerte og ergonomisk ordnede brytere og tastaturer. Alle hjullastere fra Wacker Neuson kan betjenes på en veldig lik eller helt lik måte. Dette har den fordelen at en fører raskt kan finne seg til rette på forskjellige Wacker Neuson-hjullastere og jobbe produktivt.
 • Wacker Neusons betjeningsfilosofi gjør at det er lett for føreren å forstå maskinen, noe som gjør ham i stand til å arbeide sikkert og produktivt. Føreren kjenner seg igjen i betjeningen av ulike Wacker Neuson-maskiner, også på tvers av produktgrupper. Eksempler på dette er gjentagende elementer som Jog Dial, joystick, display, bryterplassering m.m.

 

Ergonomisk joystick

 • Joysticken ligger sikkert og komfortabel i én hånd. Styringen er robust og fintfølende samtidig. Dermed har føreren maskinen og de viktigste funksjonene alltid under kontroll.
 • I tillegg til standardfunksjoner som f.eks. kjøreretningsvalg og hastighetstrinn kan mange andre funksjoner som f.eks. differensialsperre, 3. og 4. styrekrets, High Flow og samtlige elektrofunksjoner betjenes med joystick. Dette fører til komfortabel enhåndsbetjening av redskap og føreren har dermed alltid de viktigste funksjonene under kontroll. Det øker effektiviteten og sørger for at man kan arbeide uten å bli sliten, selv over lengre tid.

 

Ergonomisk arbeidsplass

 • God benplass, oversiktlig manøverboks, komfortabelt førersete og optimal utsikt til redskapen: En arbeidsplass som motiverer og støtter føreren på alle måter.
 • Det tilpassede standardutstyret øker førerens komfort og gjør at han eller hun kan arbeide optimalt med maskinen lenge.

 

Komfortabelt og ergonomisk førersete

 • Førersetet er justerbart, ergonomisk og godt fjæret. Joystick-konsollen inkludert armlene danner en enhet med førersetet, er justerbar og fjærer sammen med førersetet. Et luftfjæret førersete som er tilgjengelig som valgfritt tilleggsutstyr, sørger for enda behageligere forhold.. Setevarmer er tilgjengelig for lave temperaturer. Det øker førerens komfort og han kan arbeide lengre med maskinen uten å bli sliten.
 • Alt etter modell finnes det forskjellige seter som er tilpasset maskinens størrelse. De forskjellige mulighetene til å justere setet muliggjør en individuell innstilling for føreren og gir derved optimal komfort.

 

Vibrasjonsdempende arbeidsplass

 • Vibrasjoner og støt absorberes av maskinen via tilsvarende demper. Førerens kropp er godt beskyttet og det er derfor mulig å arbeide med maskinen under lengre tid på en avslappet måte uten å bli sliten.
 • Førerens konsentrasjon påvirkes mindre av vibrasjoner og støt, og dermed kan han arbeide effektivt under lengre tid.

 

 

Tekniske data:

Mekanisk ytelse

Kjørehastighet        20,0 km/t

Kjørehastigket trinn 1        0,0 - 7,0 km/t

Kjørehastigket trinn 2        0,0 - 20,0 km/t

Kjørehastighet (alternativ) 40,0 km/t

 

Mekanisk opplysninger

Driftsvekt      5.900,0 KG

Skuffekapasitet       1,00 m3

 

Hydraulikk

Arbeidstrykk hydraulikk     210,0 bar

Pumpekapasitet      100,0 l/min

Tankvolum    95,0 L

 

Drivstoff

Hydraulikkolje mengde      125,0 L

Tankinnhold AdBlue® / DEF        19,0 L

Drivstofftank innhold         105,0 L

 

Understell

Arbeidstrykk hydraulikk     455,0 bar

Pumpekapasitet      156,0 l/min

 

Motorer

Perkins 904J-E36TA

Sylindre        4

Slagvolum    3.621 cm3

Effekt maks. 75 kW

Turtall (maks. ytelse)        2.200 1 minu

Motortype     Dieselmotor

Drivstofftype Diesel EN 590

Motorprodusent      Perkins

Motorbetegnelse     904J-E36TA

 

 

Brosjyre hjullastere Wacker Neuson her

Se teknisk info her:
Hjullaster med svingledd

 


Wacker Neuson – alt som kreves!
I tett samarbeid med våre kunder tilbyr vi produkter og tjenester som overgår deres høye standarder og fyller deres ulike behov, mens kundenes muligheter økes. Tilliten våre kunder har til oss er vår motiveringsfaktor for å yte vårt beste med en lidenskap for sann innovasjon og høyeste kvalitet. Vi strekker oss etter å være en pålitelig partner, og forplikter oss til å hjelpe våre kunder til å oppnå suksess.

Wacker Neusons verden
Wacker Neuson er aktivt over hele verden, i ulike regioner, land og kulturer og i ulike industrier. Like forskjellig som våre kunder, er bruksområdene og kravene som stilles til Wacker Neuson. Våre suksesshistorier viser hvordan kundene takler sine daglige utfordringer og hvordan Wacker Neuson støtter dem i ånden med slagordet “alt som kreves!” "Wacker Neuson - alt som kreves!" sett fra våre kunders synspunkt.

Produktspesifikasjoner
Vekt6000 kg
Motorytelse kW/HK74,4
L x B x H1829 mm Bredde
*
*
*
Produktspesifikasjoner
Vekt6000 kg
Motorytelse kW/HK74,4
L x B x H1829 mm Bredde